Locució

Xavier Serrano. Locutor des dels catorze anys. Periodista col·legiat 16.053.

Ràdio: Flaix FM, Ràdio Flaixbac, Catalunya Ràdio, RAC1, Ona Catalana… Hi ha desenvolupat tasques de locutor, programador i copy, entre d’altres. Actualment és la veu corporativa de Ràdio Flaixbac i Ràdio Capital de l’Empordà.

Televisió: ha estat veu corporativa de La Sexta i, actualment, ho és del Canal 3/24. Sovint posa la seva veu a promocions de TV3 i Súper3. És la veu en off del programa “Página2” de TVE.

Doblatge: ha treballat en els millors estudis de Barcelona des de l’any 2000, tant en català com en castellà. Ha participat en el doblatge de centenars de pel·lícules i sèries i, sobretot, documentals.

Publicitat: ha treballat per a les marques més prestigioses nacionals i internacionals, tant en català com en castellà, per a estudis de Barcelona i Madrid.

Docència: ha impartit classes de locució i dicció en màsters universitaris, al Col·legi de Periodistes de Catalunya i a professionals del periodisme en actiu. També ha fet classes de redacció publicitària a la Universitat Internacional de Catalunya i de locució a Radiofònics.

Disposa d’estudi propi a Manresa.